Chirurgisch Expertisecentrum

Proctologie , chirurgie, hand en pols

Chirurgisch Expertisecentrum

 

Het Chirurgisch Expertisecentrum is een vooruitstrevend en ambitieus centrum, waar enthousiaste en ervaren chirurgen innovatieve verzekerde medische zorg bieden. De opzet van het Expertisecentrum biedt planbare zorg voor een patiënten groep waaraan minder invasieve en belastende zorg kan worden geboden.

De grondleggers van het Chirurgisch Expertisecentrum hebben veel ervaring en expertise op chirurgisch gebied variërend van;

  • Proctologie
  • Chirurgische Oncologie/ Huidkanker
  • Hand Pols Chirurgie

Zij hebben eveneens een super specialisatie en zijn voortrekker in Nederland op bepaalde behandel-therapieën welke met name in dit Expertisecentrum worden uitgevoerd. Zij hebben door de heelkunde vereniging goedgekeurde technieken, die reeds veelvuldig in het buitenland worden uitgevoerd in Nederland geïntroduceerd. Er zijn maar een zeer beperkt aantal chirurgen, die zich op de nieuwste minimale invasieve technieken hebben gespecialiseerd.

Een van de nieuwste technieken is o.a. het gebruik van laser techniek op gebied van proctologische aandoeningen, zoals Haarnestcystes (Sinus pilonidalis). Deze techniek zal veelvuldig in het Expertisecentrum worden toegepast en heeft heel veel voordelen, met name op het gebied van herstel en wondgenezing.