Dr Brinkmann kliniek

 

Home / Het centrum

Onze filosofie

Het Expertisecentrum is een unieke samenwerking ontstaan uit een gedeeld idealisme om landelijk hoogstaande en innovatieve zorg en kwaliteit te kunnen bieden op een aantal zeer specifieke gebieden welke uniek zijn voor Nederland.

Het streven is om door innovatie in de zorg en behandeltechnieken, specifiek op het gebied van huidoncologie en chirurgie een grotere groep van Nederlanders een oplossing te bieden.

Deze focus uit zich in een specifieke professionele diagnostiek, een gedegen onderzoek en minder invasieve vooruitstrevende behandelingen.

De Dr Brinkmannkliniek

 

Onze expertise is

Huid oncologie

Er worden onderzoeken en behandelingen op alle vormen van huidkanker of voorstadia van huidkanker geboden.

Initiatiefnemer

Dr. Margrit Brinkmann

Dermatoloog

BIG-nummer: 09046571301

Gepromoveerd aan de Medische Universiteit van Lübeck en specifiek opgeleid op het vakgebied van huidoncologie en dermatochirurgie. Sinds 1999 tot eind 2007 werkte Dr. Brinkmann als dermatoloog in het ziekenhuis in Woerden.

Voor het onderzoek, herkennen en behandelen van huidkanker is grote ervaring vereist. Dr. Brinkmann heeft dit specifieke gebied binnen de dermatologie tot een van haar speerpunten gekozen. Vanaf eind 2007 heeft zij al haar aandacht gericht op het huidkanker Expertisecentrum waar met name een algehele lichaamscontrole op moedervlekken of op vormen van huidkanker kan plaatsvinden. Het huidkanker Expertisecentrum is in 2003 opgericht om huidkankeronderzoek voor een groot deel van patiënten mogelijk te maken, omdat het aantal gevallen van huidkanker toeneemt en door middel van dit specifiek en uniek onderzoek huidkanker vaker in een vroeger stadium ontdekt kan worden.

Wij staan voor

  • Volledige verzekerde medische zorg
  • Innovatieve en verbeterde behandelmethodes
  • Minimale wachttijden
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Patiëntvriendelijkheid en persoonlijke aandacht
  • Toegankelijkheid voor heel Nederland
  • De kracht van het Superspecialisme

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.