Ons Expertisecentrum
in Amstelveen

Home / Contact / Locatie Amstelveen

Van Heuven Goedhartlaan 933

Het Chirurgisch Expertisecentrum heeft op 14 maart 2023 een extra vestiging geopend aan de Van Heuven Goedhartlaan 933 te Amstelveen.

In 2022 bleek de zorgvraag vanuit heel Nederland enorm voor de verwijzing van een laserbehandeling van Sinus Pilonidalis en fissuur, alsook voor de inspuit-methode voor hemorroïde. Gezien de toename in bekendheid van deze unieke patiëntvriendelijke laserbehandelmethode vinden er steeds vaker doorverwijzingen vanuit huisartsen naar het Chirurgisch Expertise Centrum als focuskliniek plaats. Met deze nieuwe locatie wordt ingespeeld op de groeiende vraag naar planbare zorg in een expertisekliniek in de regio van Noord-Holland en Amsterdam.

De kliniek levert verzekerde medische zorg die volledig wordt vergoed door verzekeraars. We zijn gevestigd op de eerste verdieping van het Medisch Centrum Zonnestein, waar ook een aantal huisartsenpraktijken uit Amstelveen zijn gevestigd. Op deze manier wordt de toegankelijkheid en bereikbaarheid voor patiënten vergroot.

Locatie Amstelveen
1e verdieping
Van Heuven Goedhartlaan 933
1181 LD Amstelveen

030 - 30 79 400
mail@drbrinkmannkliniek.nl
Noodnummer: 06 - 5152 3801
(uitsluitend spoed buiten werktijd)

Net zoals de andere vestigingen in Assen en Nieuwegein kunt u ook bij het Medisch Centrum Zonnestein vrij parkeren en is de vestiging eenvoudig bereikbaar met behulp van het openbaar vervoer.

Niet alleen met de unieke behandelmethodes op het gebied van proctologie richt de kliniek zich op zorg waarbij de cliënt centraal staat. Het Chirurgisch Expertise Centrum werkt volgens de aspecten ‘Visie en Focus’ en vergroot hiermee de bereikbaarheid voor behandelingen op het gebied van haarnestcyste, fissuur en hemorroïde.

Eerste verdieping

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.