Controle Huidkanker

Home / Huid oncologie / Controle Huidkanker

Tijdens het eerste consult wordt in de Dr. Brinkman Kliniek een algeheel huidonderzoek door een dermatoloog uitgevoerd, in de meeste gevallen aangevuld met de VIP-controle ®, een methode waarbij gebruik gemaakt wordt van een Visual Image Picture techniek.

VIP-controle ®. Hierbij wordt door middel van een digitale dermatoscoop een huidlaesie tot 120 keer uitvergroot zonder verlies van beeldkwaliteit. Dit beeld kan met behulp van een aangesloten computer worden vastgelegd. Aan de hand van uiterlijke kenmerken van een laesie kan deze computer ook een berekening op kwaadaardigheid uitvoeren.

Meer informatie over controle huidkanker?

Als u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Tevens biedt dit systeem de mogelijkheid tot het bewaren van de digitale beelden voor vervolgonderzoek. Een verdachte huidlaesie kan hierdoor op een later moment opnieuw worden beoordeeld op veranderingen ten opzichte van de uitgangssituatie.

Door de VIP-controle ® van de huid kan het onnodig verwijderen van huidlaesies worden voorkomen. De Dr. Brinkmann Kliniek streeft ernaar om deze vooruitstrevende techniek voor iedereen toegankelijk te maken. Op basis van dit onderzoek kan de dermatoloog met een grote mate van zekerheid vaststellen welke vorm van huidkanker het betreft.

Meer weten over de behandeling van huidkanker?
Neem dan contact met ons op!

Waarom kiest u voor het Chirurgisch Expertisecentrum?

  • Focus op Innovatieve behandeltechnieken
  • Ingrepen die minder belastend zijn voor de patiënt
  • Zeer ervaren chirurgen, die de techniek in Nederland ingevoerd hebben
  • Een vaste arts om de vertrouwensrelatie met de patiënt te waarborgen
  • Verzekerde medische zorg
  • Hoge kwaliteit, door LRQA en ZKN als uitzonderlijk bevestigd
  • Vooruitstrevend centrum
  • Een centrum opgezet om maximale persoonlijke aandacht te geven

Ervaringen van patiënten

“Ik ben al jaren bij Dr. Brinkman onder controle en behandeling en nog steeds super tevreden over haar betrokkenheid, duidelijkheid, deskundigheid en eerlijkheid. ”

“Ik ben al een aantal jaren onder behandeling bij Dr. Brinkmann Kliniek. Zeer professionele kliniek. Toegankelijk en servicegericht. Zeer goede ervaringen met zowel controle afspraken als ook de chirurgische behandelingen.”

“Ik ben heel blij dat ik onder controle en behandeling ben bij Dr Brinkmann. Dr Brinkmann en haar artsen zijn zeer deskundig, geven duidelijke informatie en geven je echt het gevoel dat je er veilig en in zeer professionele handen bent.”

“Topklinische zorg, zeer deskundig, zeer zorgvuldig, zeer patiënt vriendelijk. Voor oncologische zorg kan je het niet beter wensen.”

Heeft u een vraag, of wilt u graag meer informatie? Laat een bericht achter.

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.