Dr. Brinkmann Kliniek
Nieuwegein

Home / Contact / Locatie Nieuwegein

Dr. Brinkmann Kliniek is een centrum gespecialiseerd in huid oncologie, een van onze huidklinieken is gevestigd in Nieuwegein. In ons centrum doen we onderzoek naar huidkanker en voorstadia van huidkanker. Daarnaast bieden we verschillende behandelingen aan voor huidkanker. In ons zorgcentrum in Nieuwegein werken de beste artsen die zich 100% inzetten voor het beste resultaat van de patiënt.

De specialisaties van Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein

Dr. Brinkmann kliniek is gespecialiseerd in huid oncologie. Onze artsen weten alles over de verschillende vormen van huidkanker en hoe dit te behandelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in moedervlekken.

Moedervlekken laten controleren bij onze kliniek in Nieuwegein

Moedervlekken kunnen erg onrustig worden. In de meeste gevallen kunnen ze geen kwaad, maar soms wel. Vertrouwt u een moedervlek niet omdat deze is verkleurd of een andere vorm heeft aangenomen? Bij ons centrum in Nieuwegein wordt uw moedervlek onderzocht door een dermatoloog, dit onderzoek wordt aangevuld met een VIP-controle (Visual Image Picture).

Huidkanker behandelen bij Dr. Brinkmann Kliniek in Nieuwegein

Bij Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein zijn we gespecialiseerd in het behandelen en verwijderen van huidkanker. Huidkanker is een van de meest voorkomende kankersoorten. 1 op de 6 Nederlanders krijgt in hun leven te maken met huidkanker. De grootste oorzaak van huidkanker is uv-straling. Bij onze huidkliniek in Nieuwegein werken professionele artsen met jarenlange ervaring in het behandelen van huidkanker.

Locatie Nieuwegein
Edisonbaan 22
3439 MN Nieuwegein

030 - 30 79 400
secretariaat@drbrinkmannkliniek.nl
Noodnummer: 06 - 5152 3801
(uitsluitend spoed buiten werktijd)

Meer info over Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein?

Waarom kiezen deze huidkliniek in Nieuwegein?

  • Focus op Innovatieve behandeltechnieken
  • Ingrepen die minder belastend zijn voor de patiënt
  • Zeer ervaren chirurgen
  • Een vaste arts om de vertrouwensrelatie met de patiënt te waarborgen
  • Verzekerde medische zorg
  • Hoge kwaliteit, door LRQA en ZKN als uitzonderlijk bevestigd
  • Vooruitstrevend centrum
  • Een centrum opgezet om maximale persoonlijke aandacht te geven

Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein: het zorgpad

Bij onze huidkliniek in Nieuwegein doorloopt u een vastgesteld traject wanneer u bent doorverwezen vanwege een verdachte of afwijkende moedervlek/laesie/tumor, dit noemen we het zorgpad. In dit zorgpad staan de stappen die tijdens de fase van onderzoek, behandeling en nacontrole/nazorg aan de orde kunnen zijn. Hierdoor weet u wat u tijdens uw behandeling in onze kliniek in Nieuwegein te wachten staat. Wij hopen u hiermee duidelijk te kunnen geven in een onzekere tijd.

Professionele nazorg na behandeling bij Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein

Na uw behandeling aan moedervlekken of huidkanker bij onze huidkliniek in Nieuwegein, blijven wij voor u klaarstaan. Wanneer u in de toekomst twijfels heeft over uw moedervlek/laesie/tumor kunt u altijd via een verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht. Ons team van zorgprofessionals in Nieuwegein staat voor u klaar. In onze kliniek is er niets belangrijker dan de gezondheid van onze patiënten.

 

Ervaringen van patiënten bij Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein

“Ik ben al jaren bij Dr. Brinkman onder controle en behandeling en nog steeds super tevreden over haar betrokkenheid, duidelijkheid, deskundigheid en eerlijkheid. ”

“Ik ben al een aantal jaren onder behandeling bij Dr. Brinkmann Kliniek. Zeer professionele kliniek. Toegankelijk en servicegericht. Zeer goede ervaringen met zowel controle afspraken als ook de chirurgische behandelingen.”

“Ik ben heel blij dat ik onder controle en behandeling ben bij Dr Brinkmann. Dr Brinkmann en haar artsen zijn zeer deskundig, geven duidelijke informatie en geven je echt het gevoel dat je er veilig en in zeer professionele handen bent.”

“Topklinische zorg, zeer deskundig, zeer zorgvuldig, zeer patiënt vriendelijk. Voor oncologische zorg kan je het niet beter wensen.”

De filosofie van Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein

Het Expertisecentrum is een unieke samenwerking ontstaan uit een gedeeld doel om landelijk hoogstaande en innovatieve zorg en kwaliteit te kunnen bieden op een aantal zeer specifieke gebieden welke uniek zijn voor Nederland. Het streven is om door innovatie in de zorg en behandeltechnieken, specifiek op het gebied van huidoncologie en chirurgie een grotere groep van Nederlanders een oplossing te bieden. Deze focus uit zich in een specifieke professionele diagnostiek, een gedegen onderzoek en minder invasieve vooruitstrevende behandelingen.

Veelgestelde vragen Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein

Hoe kan ik een afspraak maken bij de huidkliniek in Nieuwegein?
U kunt eenvoudig een afspraak maken door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar 030 - 30 79 400 of door een e-mail te sturen naar secretariaat@drbrinkmannkliniek.nl. Bij spoed buiten openingstijden belt u ons noodnummer: 06 - 5152 3801.
Ben ik verzekerd voor een huidbehandeling bij de huidkliniek in Nieuwegein?
Behandelingen bij Dr. Brinkmann Kliniek worden door de meeste mensen verzekerd. Voor patiënten die niet (in Nederland) verzekerd zijn gelden passantentarieven.
Is er een kennismakingsgesprek als ik kies voor een behandeling in Nieuwegein?
Voor elke behandeling vindt een kennismakingsgesprek plaats. In dit gesprek bespreken we samen de volgende dingen:
  • De geschiktheid voor de behandeling.
  • De voor- en nadelen ten opzichte van eventuele alternatieve behandelmethoden.
  • Risico's en bijwerkingen
  • De periode voor en na de behandeling.

Meer info over Dr. Brinkmann Kliniek Nieuwegein?

Contact

stel mij een vraag

Contact voor een afspraak?
Dit is mogelijk indien u in het bezit bent van een verwijsbrief.

 

Patiënt Portaal

Patiënt Portaal
Altijd uw gegevens inzien? Voor veilige toegang naar uw persoonlijke portaal.